Zomaargasten bij Festival Onderstroom

VLISSINGEN – Bekende Nederlanders interviewen onbekende Nederlanders tijdens Festival Onderstroom Altijd al te gast willen zijn bij een live talkshow? Schuif dan aan in de studio van Zomaargasten waar twee bekende gastinterviewers: Ryanne van Dorst (Elle Bandita) en Imanuelle Grives (Wie is de Mol) onbekende Nederlanders aan de tand voelen.

Zij weten niet welke onbekende Nederlander plaats zal nemen voor een interview, maar één ding is zeker: na afloop zal geen gast meer zomaar iemand zijn. Tijdens deze voorstellingen worden opnames gemaakt voor het programma ‘Zomaar een gast’ van NPO 3. Presentatie door BN’ers Zomaargasten is het theaterprogramma van Oscar Kocken en Patrick Nederkoorn. Zij toeren hier al een paar jaar mee langs de Nederlandse festivals. Ze staan de presentatie nu af aan bekende Nederlanders, maar selecteren zelf de gasten en stellen deze aan de gastinterviewers voor. Iedereen uit het publiek kan geselecteerd worden als gast. Niemand is dus zomaar een gast bij deze voorstelling. Vrijdag 7 juli en zaterdag 8 juli s de presentatie in handen van Ryanne van Dorst (Elle Bandita, ook bekend van de gelauwerde tv-serie ‘Geslacht’) en zondag 9 juli verzorgt Imanuelle Grives (‘Wie is de mol’ en ‘Alleen maar nette mensen’ ) de interviews. Uitzendingen ‘Zo maar een gast’ ‘Zomaar een gast’ wordt voor de NTR opgenomen op verschillende Nederlandse festivals. Uitzendingen zijn elke werkdag van 3 juli t/m 2 augustus rond 22.00 uur te zien op NPO3. De exacte uitzenddata van de opnames vanaf Festival Onderstroom zijn nog niet bekend. De eerste uitzending van ‘Zomaar een gast’ staat nu online: http://www.uitzendinggemist.net/aflevering/397728/Zomaar_Een_Gast.html Festival Onderstroom Festival Onderstroom vindt dit jaar plaats van 6 t/m 9 juli op de boulevard van Vlissingen. Het Festivalhart ligt bij hotel Britannia. De boulevard vormt 8 en 9 juli het decor voor het Straattheaterweekend en op zaterdag is er ook een straattheaterprogramma in de binnenstad van Vlissingen. Meer informatie over het programma staat op festivalonderstroom.nl. Organisatie Festival Onderstroom wordt georganiseerd door Cultuurwerf Vlissingen. Cultuurwerf is ook organisator van het Bevrijdingsfestival Zeeland en programmeert Podium de Piek. Meer informatie over de Cultuurwerf is te vinden op cultuurwerf.nl.

Lees ook:Festival Onderstroom op tv
Lees ook:Onderstroom-gevoel al een week eerder
Lees ook:Bijzondere act Onderstroom
Lees ook:Volop straattheater bij Festival Onderstroom
Lees ook:Onderstroom: Cirque Pardi en nog veel meer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>