Project Perkpolder

HULST – Over de nieuwe stap in de gebiedsontwikkeling Perkpolde is dinsdag 11 juli een raadsbijeenkomst in Hulst.

. Deze stap houdt het sluiten van een koop- en ontwikkel-overeenkomst tussen Perkpolder Beheer BV en Hulst aan Zee in. Daarnaast stelt het college van burgemeester en wethouders van Hulst de Hulster gemeenteraad voor om in te stemmen met het 100% aandeelhouderschap van Perkpolder Beheer BV.

Omdat het betreffende raadsvoorstel niet in de raadscommissies kon worden besproken, is in een extra opiniërende raadsbijeenkomst gepland. Tijdens deze kunnen inhoudelijke vragen worden gesteld en wordt de behandeling van het raadsvoorstel voorbereid. De bijeenkomst vangt op dinsdag 11 juli 2017 aan om 19.30 uur in het stadhuis te Hulst en is openbaar.

 

 

Lees ook:Uitvoering Perkpolder
Lees ook:Voortgang gebiedsontwikkeling Perkpolder
Lees ook:Plan Perkpolder!
Lees ook:Perkpolder: Zorgvuldigheid voorop
Lees ook:Ontpolder-staatssecretaris Bleker alweer naar Zeeland!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>