Lijn 50: De Gent Express van Connexxion dagelijks ieder uur tussen Middelburg en Gent

MIDDELBURG – Lijn 50 van Connexxion rijdt tot en met 27 augustus weer dagelijks vanuit Middelburg, via Terneuzen naar Gent. Deze speciale ‘Gent Express’ is een populaire reismogelijkheid voor een dagje uit in Gent. Het prachtige historische centrum, het vriendelijke karakter, heerlijk eten en een heleboel cultuur. En dan zijn er ook nog de Gentse Feesten met een internationaal aanbod van muziek, theater en dance. De mogelijkheden zijn eindeloos.
Het reizen met de Gent Express werkt eenvoudig met de Combikaart Plus voor 20 euro die te koop is bij de chauffeur. Hiermee is het mogelijk om met twee volwassenen en drie kinderen tot en met 11 jaar heen en weer te gaan. De Combikaart Plus is op werkdagen geldig na 9.00 uur en in het weekend en op feestdagen de hele dag. Ook is reizen met de OV-chipkaart mogelijk. Alle vertrektijden en opstaphaltes zijn te vinden via connexxion.nl/gentexpress
Nachtbussen Gentse feesten
Tijdens de Gentse Feesten zet Connexxion op de dagen 14,15 en 16 juli plus 21, 22 en 23 juli ook nachtbussen in. De dienstregeling en een overzicht van alle haltes van de nachtbus lijn 850 is te vinden op connexxion.nl De nachtbus vertrekt om 00.30 uur en om 03.00 uur van Gent naar Sluiskil.
E-tickets voordelig in voorverkoop verkrijgbaar
De slimme festivalbezoeker koopt zijn ticket via connexxion.nl/nachtbusgent alvast voordelig in de voorverkoop voor 8 euro. Ter plaatse betalen met een OV-chipkaart is ook mogelijk maar daarmee is de reiziger wel duurder uit. Er wordt met de OV-chipkaart een vast tarief van 11 euro berekend. Overige vervoerbewijzen, zoals een abonnement of de Combikaart Plus zijn niet geldig in de nachtbus.

Lees ook:Connexxion zet nachtbussen in tijdens de Gentse Feesten!
Lees ook:Goedkoop in zomerse bus!
Lees ook:Zomer tip (4): Dagje genieten met de bus!
Lees ook:Startsein Summer Express van Connexxion!
Lees ook:Connexxion en Van der Valk Hotel Middelburg faciliteren hotelgastl!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>