Groen licht voor megakerk Yerseke

YERSEKE – Groen licht voor de bouw van de zogenoemde megakerk in Yerseke. De gemeenteraad van Reimerswaal heeft afgelopon dinsdagavond ingestemd met de komst van het nieuwe onderkomen van de gereformeerde gemeente net buiten het dorp.

Tegenstanders vrezen een verkeerstoename op zondag. Voorstanders willen het grote kerkgebouw vanwege de groei van het aantal bezoekers. Er komen meer zitplaatsen en ook is er ruimte voor een groot parkeerterrein.

Lees ook:Megakerk Yerseke omstreden
Lees ook:Inbraak in huis van God…
Lees ook:Kermis Yerseke
Lees ook:Einde vismarkt Veere? Buurtbewoonster stapt weer naar rechter!
Lees ook:UWV: Verder herstel arbeidsmarkt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>