Politie op zoek naar overvallers

TERNEUZEN – Bewoners van een woning annex cadeauwinkel aan de Noordstraat in Terneuzen zijn vrijdagochtend vroeg overvallen. 

De bewoners lagen nog te slapen toen er ineens twee gewapende mannen in de woning stonden. Er ontstond een worsteling met een van de bewoners. Hierbij is niemand gewond geraakt. Door de overvallers is een geldbedrag meegenomen waarna zij in onbekende richting zijn vertrokken. De hevig geëmotioneerde bewoners van het pand zijn overgebracht naar het politiebureau waar zij door tactisch rechercheurs gehoord worden over het voorval. De omgeving in de buurt van de woning/winkel is als ‘plaats delict’ afgezet. Het team Forensische Opsporing is in de woning en de winkel een onderzoek gestart. Bij de zoektocht naar de daders is ook een politiehond ingezet.

Getuigen gezocht

Om de daders van deze overval zo snel mogelijk aan te kunnen houden is de politie op zoek naar getuigen. Hebt u iets gezien dat mogelijk verband houdt met dit ernstige feit, dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie. Dit kan via het algemene telefoonnummer van de politie (0900-8844) of via What’s App (06-1220 7006). Wanneer u wel informatie heeft, maar die niet met de politie wilt delen, dan kunt u ook via Meld Misdaad Anoniem uw melding doen. Dit kan via de website (www.meldmisdaadanoniem.nl) of telefonisch (0800-7000). U kunt ook het tipformulier invullen dat onderaan dit bericht staat. Vermeld bij uw contact graag het registratienummer van deze zaak. Dat is: 2017 167533.

Camerabeelden

Door rechercheurs zijn inmiddels camerabeelden onderzocht die ten tijde van de overval in de Noordstraat zijn gemaakt. Op die beelden is te zien dat er, rondom het tijdstip van de overval, mensen door de Noordstraat zijn gelopen. Mogelijk zijn zij belangrijke getuigen die de politie kunnen helpen bij het vinden van de daders. Zij worden met klem verzocht contact met de politie op te nemen.

Lees ook:Beelden van winkeldief in Opsporing Verzocht
Lees ook:In Opsporing Verzocht: Goese woningoverval!
Lees ook:Overval op tankstation Scherpenisse in Opsporing Verzocht!
Lees ook:Overval tankstation Scherpenisse in Opsporing Verzocht!
Lees ook:Woningoverval in Terneuzen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>