Werk aan de weg Schouwen-Duiveland

ZIERIKZEE - Elke Zeeuw moet ‘s avonds veilig kunnen thuiskomen. Daarom heeft Provincie Zeeland verkeersveiligheid hoog in het vaandel staan: we maken wegen veiliger en investeren in gedrag. Van 17 t/m 20 juli 2017 werkt Provincie Zeeland aan een aantal wegen op Schouwen-Duiveland. Aannemer H4A Infratechniek gaat aan de slag om ervoor te zorgen dat het asfalt er weer goed bij ligt. Hoewel we overlast zoveel mogelijk proberen te beperken, kan dit enige hinder met zich meebrengen.

Waar wordt gewerkt?

Er wordt gewerkt op de volgende locaties:

  • Het fietspad langs de N654 tussen Zierikzee en Noordgouwe: langs Lange Blokweg, Kloosterweg en Zuidweg
  • Het fietspad langs de Heuvelsweg (N655): tussen de Lange Blokweg en de Mosseleeweg.
  • De hoofdrijbaan van de Heuvelsweg (N655): ter hoogte van de aansluiting met de Tellersweg (tussen Kerkwerve en Nieuwerkerke Schutje).

Omleidingsroute voor fietsers

De doorgaande weg blijft beschikbaar tijdens de werkzaamheden. Wel wordt één rijstrook van de hoofdrijbaan afgesloten. Verkeersregelaars zorgen ervoor dat het verkeer om beurten wordt doorgelaten. Voor fietsers geldt een omleidingsroute; deze staat aangegeven met gele borden.

 

 

Lees ook:Nieuwe fiets- en voetpaden!
Lees ook:Asfalteringswerkzaamheden in Zeeuws-Vlaanderen!
Lees ook:Werkzaamheden provinciale wegen!
Lees ook:Asfalteren Zeeuws-Vlaanderen!
Lees ook:Wegwerkzaamheden Tholen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>