Zee en Dijk Dag

WESTKAPELLE – In Westkapelle is woensdag 26 juli een Zee en Dijk Dag plaats met onder andere een vliegershow, openstelling boothuis KNRM, spelletjes en vliegers maken in de tuin van het Polderhuis en ‘Zing maar mee’.

De activiteiten voor deze speciale ‘Zee en Dijk Dag’ vinden plaats rondom het Polderhuismuseum en in de omgeving van het KNRM gebouw. Van 11.00 tot 17.00 uur is er een vliegerfestijn op de dijk. Zeer bijzondere en enorm grote vliegers versieren de lucht. Van 11.00 tot 17.00 uur kun je ook je eigen vlieger maken in de tuin van het Polderhuismuseum en of doe mee met leuke spelletjes met ‘Bakvis’.

Vanaf 13.00 uur is het boothuis van de KNRM opengesteld voor publiek. Hier is ook een scheepsmodelbouw show en bij het boothuis is een demonstratie van vistechnieken en een proeverij uit de zee.

Vuurtoren Het Hoge Licht, het IJzeren Torentje en molen ‘de Noorman’ zijn ‘s middags ook geopend voor bezichtiging (van 13.00 tot 16.00 uur).

’s Avonds van 19.30 tot 22.00 uur kunt u genieten van diverse zeemansliedjes met ‘Zing maar mee!’ Een heel gezellige avond in de tuin van het Polderhuismuseum, Zuidstraat 154-156.

Lees ook:Westkapelle op de fiets
Lees ook:Diekersdag
Lees ook:IJzeren torentje!
Lees ook:Nostalgisch Westkapelle
Lees ook:Zeeansicht!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>