City of Dance

MIDDELBURG – Het dancefestival City of Dance vindt tot en met zondag 16 juli plaats in Middelburg. Het festival wordt voor de tweede keer gehouden op de nieuwe locatie aan de Oude Veerseweg. Zaterdag om 14.00 trekt een kleine Streetparade met muziek en straattheater door het centrum van Middelburg.

Tijdens het festivalweekend worden verschillende verkeersmaatregelen genomen om alles in goede banen te leiden. Zo is de Oude Veerseweg vanaf de Oostperkweg tot aan de rotonde bij de Haneveltweg / Krooneveldweg afgesloten voor verkeer, ook voor fietsers. Er is daar een wegsleepregeling van toepassing. De parkeerplaats Oude Veerseweg is tijdens het festivalweekend alleen toegankelijk voor bezoekers van het festival. Het parkeerterrein is afgesloten vanaf woensdag 12 juli 22.00 uur tot maandag 17 juli 07.00 uur.

Pendelbussen

Dit jaar is het weer mogelijk om te kamperen op de festivalcamping. Deze camping bevindt zich ook op het terrein aan de Oude Veerseweg. Er rijden op zaterdag en zondag pendelbussen tussen het station en het festivalterrein.

Vuurwerk

De zaterdag wordt om twaalf uur afgsloten met een vuurwerkshow. De show duurt ongeveer een kwartier.

Lees ook:City of Dance!
Lees ook:Zomertip (6): een weekend lang het City of Dance Festival
Lees ook:CITY OF DANCE: Weekend festival met camping op nieuwe locatie!
Lees ook:Weinig gedans op dagversie City of Dance
Lees ook:Filmpjes van City of Dance: deel 1

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>