Gevaarlijke zwemplek

BRESKENS – De Provincie Zeeland waarschuwt de recreanten in de Veerhaven bij Breskens geen gebruik te maken van het strand en zeker niet het water in te gaan. Het is verboden om op die plek te vissen of te zwemmen. Er staan borden die dit aangeven.

Als de schepen van de Westerschelde Ferry binnenlopen, ontstaat een zuigende werking. En daar zijn zwemmers niet op bedacht, waardoor er kans op verdrinking is. Bovendien is de laagwaterlijn niet stabiel, waardoor er gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. De Provincie waarschuwt nu extra en overlegt met betrokken partijen hoe deze situatie zo veilig mogelijk gemaakt kan worden voor recreanten. Er worden binnenkort nieuwe waarschuwingsborden geplaatst.

Lees ook:Extra controles omleidingsroutes Zoutelande!
Lees ook:Bos uitgedund!
Lees ook:Bomen langs kanaal
Lees ook:Nieuwe abelen langs Kanaal door Walcheren
Lees ook:Mist en gladheid dreigen in besneeuwd Zeeland!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>