Stinkende Lekvijver

OOST-SOUBURG - Bij de Lekvijver in Oost-Souburg zijn mensen van Waterschap Scheldestromen deze dagen weer vaker te zien. Van verschillende omwonenden kregen zij meldingen dat het water er niet goed uitziet en stinkt

Maatregelen

Door verschillende maatregelen wordt geprobeerd dit zo snel mogelijk te verhelpen. Zo is de bovenlaag van het water uit de Lekvijver verwijderd en wordt de afvoer doorgespoeld. Op die manier kan het water uit de Lekvijver ook op een reguliere manier sneller worden afgevoerd via het bestaande watersysteem. Het komt vaker voor dat deze Souburgse vijver een vreemd luchtje heeft.

De komende dagen blijven mensen van Waterschap Scheldestromen de situatie nauwlettend in de gaten houden.

Lees ook:Schoon water in visdodende vijver Souburg!
Lees ook:Weer problemen Lekvijver!
Lees ook:Maatregelen Lekvijver Oost-Souburg!
Lees ook:Blauwalg Lekvijver verdwenen?
Lees ook:Vissterfte Oost-Souburg!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>