Festival Onderstroom op tv

VLISSINGEN – Tijdens het afgelopen Festival Onderstroom zijn er opnames gemaakt voor drie afleveringen van ‘Zomaar een gast’ van de NTR. Deze zijn op 17 juli, 25 juli en 27 juli te zien op NPO 3 rond 22.00 uur.

Op 7 juli werden bezoekers geïnterviewd door Ryanne van Dorst (Elle Bandita). Deze opnames zijn op 17 juli te zien. Op 8 juli verzorgde zij ook de interviews. Deze zijn te zien op 25 juli. Op 27 juli kun je de interviews zien die op 9 juli door Imanuelle Grives zijn afgenomen. Zomaar een gast was een van de grote publiekstrekkers van het afgelopen festival. Organisatie Festival Onderstroom wordt georganiseerd door Cultuurwerf Vlissingen. Cultuurwerf is ook organisator van het Bevrijdingsfestival Zeeland en programmeert Podium de Piek. Meer informatie over de Cultuurwerf is te vinden op cultuurwerf.nl.

Lees ook:Zomaargasten bij Festival Onderstroom
Lees ook:Onderstroom-gevoel al een week eerder
Lees ook:Bijzondere act Onderstroom
Lees ook:Onderstroom: Cirque Pardi en nog veel meer
Lees ook:Onderstroom Festival in Vlissingen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>