Sluiting bibliotheken

VLISSINGEN – De Vlissingse vestigingen van de Bibliotheek aan de Spuistraat en de Kanaalstraat (Oost-Souburg) zijn sinds vandaag, maandag 17 juli gesloten. In de week van 8 september opent ZB| Bibliotheek Vlissingen in CCXL aan de Spuikomweg in Vlissingen haar nieuwe onderkomen. In Oost-Souburg komt op termijn een uitleenpunt.

Om de verhuizing naar CCXL te organiseren, zijn de bibliotheken in Oost-Souburg en Vlissingen deze zomer gesloten van 17 juli tot 8 september. Alle afhaalpunten in Vlissingen en Souburg vervallen per 14 juli.

Reserveringen

  • Vanwege de sluiting kunt u als bibliotheeklid vanaf 1 juli geen boeken meer aanvragen en laten bezorgen in Vlissingen. Wel kunt u voor de sluiting op 17 juni onbeperkt boeken lenen;
  • Als u iets reserveert via de catalogus, kunt u uw reservering van 1 juli tot 8 september ophalen bij ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland in Middelburg;
  • Tot en met 15 juli (14 juli in Oost-Souburg) kunt u nog wel boeken ophalen in ‘t Spui. U wordt benaderd als boeken voor die tijd niet beschikbaar zijn;
  • ZB in Middelburg is de hele zomer open.

Nieuwe openingstijden

In de nieuwe vestiging in CCXL zal ZB| Bibliotheek Vlissingen alle dagen van de week (maandag tot en met zondag) geopend zijn van 10.00 tot 22.00 uur. Medewerkers om te assisteren en vragen te beantwoorden zijn aanwezig van maandag tot en met zaterdag.
Op de website Naar CineCity houdt de Bibliotheek u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en worden veel gestelde vragen beantwoord.

Taalhuis en internetcafé

Van 17 tot en met 31 juli blijft Taalhuis Vlissingen open op maandag en woensdag van 14.00-16.00 uur. De locatie is ‘De Leestafel’ aan de Oude Markt. Deze ruimte is bereikbaar via Boekhandel ’t Spui. In juli en augustus zijn er geen taalcafés.
In ‘De Leestafel’ is ook het internetcafé en een printfaciliteit. Er zijn 4 pc’s en wifi beschikbaar tijdens de openingstijden van de boekhandel.

Lees ook:Bieb Souburg deze zomer op slot…
Lees ook:Bibliotheken dicht!
Lees ook:Bieb in De Zoute Viever
Lees ook:Aangepaste openingstijden Bibliotheken kerstvakantie!
Lees ook:Vlissingse bibliotheken gesloten op 7 maart!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>