SouMiKou wandeltocht

OOST-SOUBURG –  Stichting Mae Uku uit Oost-Souburg houdt zaterdag 12 augustus een wandeltocht langs de 3 ´Molukse wijken´ in Souburg, Middelburg en Koudekerke. Naar deze woonwijken verhuisden in 1961 veel mensen van Molukse afkomst in Zeeland.

U kunt 5, 10 of 15 kilometer wandelen. De opbrengst van de wandeltocht is voor de organisatie van het 35e Midzomerfeest van Mae Uku. Dit vindt van 17-19 augustus plaats in Oost-Souburg. Op de website van Mae Uku vindt u meer informatie over deze bijzondere wandeltocht.

Stedenband Vlissingen-Ambon

De gemeente Vlissingen heeft op het gebied van internationale samenwerking een stedenband met Ambon in Indonesië. De gemeente subsidieert en ondersteunt de particuliere Stichting Samenwerking Vlissingen-Ambon (SSVA). Via deze stichting worden er in Ambon gezamenlijk diverse projecten uitgevoerd op het gebied van gezondheidszorg, milieu en economie.

 

 

midzomerfeest mae aku

Lees ook:Diner Makan voor Maluku
Lees ook:Diner ‘Makan voor Maluku’
Lees ook:Studiereis oogkliniek Ambon – Vlissingen
Lees ook:Koninklijke onderscheiding voor Mary de Lima-Latuheru
Lees ook:Benefietconcert voor Ambon!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>