Postcodestroom Grijpskerke

GRIJPSKERKE – “In samenwerking met SAMAN starten we het project ‘Postcodestroom Grijpskerke’.”, meldt een wooordvoerder van de gemeente Veere. “We hebben de ambitie om als gemeente in 2050 energieneutraal te zijn. Dit is vastgelegd in ons Duurzaamheidsplan. Dat kunnen we niet alleen en we hebben daar onder andere de inwoners van Veere voor nodig om deze doelstelling te halen. Het postcoderoosproject op de loods Grijpskerke is een voorbeeld project waar inwoners en overheid samenwerken om de doelstelling te halen. Inwoners uit de kernen Aagtekerke, Domburg, Grijpskerke, Meliskerke, Oostkapelle, Westkapelle en Zoutelande kunnen meedoen met dit project.

Wilt u zelf duurzame energie opwekken, maar niet op uw eigen dak kom dan naar de duurzaamheidsmarkt op 21 september van 15.00 tot 20.00 uur in de gemeenteloods aan de Baayenovenseweg 4 in Grijpskerke en laat u informeren. Op de website Postcodestroom staat meer informatie over het project.”

 

 

  • Bestanden met de extensie .pdf kunnen gelezen worden met bijvoorbeeld: Adobe Reader

Lees ook:Kijkje nemen bij nieuwbouw Nimmerdor in Grijpskerke
Lees ook:Veere sluit aan bij samenwerking belastingen!
Lees ook:Project gebruik gemeentegrond
Lees ook:Maak Veere weer schoon!
Lees ook:Hulster afvalrace!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>