Jury bekend voor Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar Award 2017

zeeuws familiebedrijf 2017

MIDDELBURG – Familiebedrijven zijn momenteel in de race om het Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar 2017 te worden. Een onafhankelijke jury zal de winnaar kiezen. Vandaag is de jury bekend gemaakt, die bestaat uit Wilhelm Verton- directeur winnaar Zeeuws Familiebedrijf 2016 Omoda, Prof. Dr. Roberto Flören – hoogleraar Familiebedrijven en Bedrijfsoverdracht en Jo-Annes de Bat- lid van de Zeeuwse Gedeputeerde Staten. Er zijn inmiddels enkele tientallen bedrijven genomineerd. De organisatie roept iedereen op familiebedrijven te nomineren voor 1 september.

Nadrukkelijk gaat het niet om ‘het beste familiebedrijf van het jaar’. De jury kijkt dit jaar vooral naar de historie van een bedrijf, de bijdrage die het bedrijf levert aan de economische vitaliteit van Zeeland, de duurzaamheid, innovatie, strategie en visie van het bedrijf. Op deze manier kan in principe ieder Zeeuws familiebedrijf aanspraak maken op deze award. Van de prijs moet ook een inspirerende werking uitgaan naar alle Zeeuwse bedrijven. Omdat Zeeuwse Familiebedrijven sinds jaar en dag fundamenteel belangrijk zijn voor de Zeeuwse economie organiseert Zeeland Business samen met accountantskantoor Baker Tilly Berk, de Zeeuwse Rabobanken en als nieuwe partner Adriaanse van der Weel Advocaten de award ‘Familiebedrijf van het jaar’. De uitreiking vindt dit jaar plaats op maandag 2 oktober in de Mythe te Goes. Aanmelden Het avondprogramma vanaf 19.00 met de uitreiking van de award, gevolgd door het netwerken is voor iedereen gratis toegankelijk. Aanmelden voor het event en nomineren van bedrijven kan via http://www.zeelandbusiness.nl/awards/

Lees ook:Jury bekend voor Zeeuws Familiebedrijf van 2016!
Lees ook:Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar Award
Lees ook:Zeeuws Familiebedrijf van het jaar award!
Lees ook:Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar
Lees ook:Finalisten Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>