Wielrenner overleden

RILLAND – De Belgische wielrenner (48) die onlangs gewond raakte bij een ongeval in Rilland, is in de nacht van afgelopen donderdag op vrijdag in het ziekenhuis overleden.

De wielrenner uit Wuustwezel (B) op de Bathseweg gevallen en zwaar gewond naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht. De man reed met nog een 20-tal wielrenners op de Bathseweg. Met een gangetje van zo’n 40 km/u gaat de groep richting België. Hij ligt aan kop aan de linkerkant van de groep. Op een gegeven moment raakt het slachtoffer in onbalans door een beweging en raakt daarbij een groepsgenoot. Vervolgens slaat hij over de kop en komt hard op de straat terecht. Een arts van de traumaheli heeft de gewonde gestabiliseerd. Vervolgens is hij naar het Erasmus MC in Rotterdam overgevlogen. Onbekend is hoe het nu met de man gaat.

Lees ook:Weer ongeluk met wielrenner: zwaar gewond
Lees ook:Wielrenner knalt tegen auto!
Lees ook:Wild overstekende wielrenner onder wiel van motor
Lees ook:Wielrenner zeer ernstig gewond na ongeval
Lees ook:Wielrenner alsnog overleden na ongeluk in Rilland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>