MijnOverheid en Hulst

HULST – De overheid streeft er naar zoveel mogelijk gebruikers van MijnOverheid. Op MijnOverheid heeft u een overzichtelijke, veilige en gemakkelijke toegang tot de overheid. Het is uw persoonlijke website voor overheidszaken, waarop u inlogt met uw DigiD.

Ook de gemeente Hulst is aangesloten op MijnOverheid. De gemeente Hulst biedt de komende jaren stapsgewijs haar diensten en producten aan via MijnOverheid. Gestart is met het versturen van digitale post via de Berichtenbox van MijnOverheid, en wel te beginnen met betaalspecificaties en jaaropgaven van uitkeringen. Uitkeringsgerechtigden zijn hierover schriftelijk nader geïnformeerd.

Lees ook:Ook gemeentelijke berichten over een verhuizing via MijnOverheid.nl
Lees ook:Verzending aanslagen gemeentelijke belastingen
Lees ook:Aanslag gemeentelijke belastingen via MijnOverheid!
Lees ook:Sabewa: Let op vervaldata
Lees ook:Verloopt uw reisdocument?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>