Voor ieder wat wils op TV5MONDE deze zomer…

MIDDELBURG – Isabelle Huppert en Gérard Depardieu nemen u deze maand mee in een gepassioneerde en stormachtige liefdesaffaire in de film Loulou op TV5MONDE. Kijk ook naar het langverwachte tweede seizoen van Les Hommes de l’Ombre; schandalen en staatsgeheimen in de coulissen van het Élysée. Behoefte aan frisse lucht en wil je er even tussenuit? Ga dan mee op een adembenemende reis over de wereld met Quête des Vents. Actie, drama en documentaires, er is voor ieder wat wils op TV5MONDE deze zomer…

LES HOMMES DE L’OMBRE
Na een succesvol eerste seizoen keert Les Hommes de l’Ombre terug op TV5MONDE voor een spannend tweede seizoen. Alain Marjorie is president geworden van de Franse Republiek en wordt geconfronteerd met de lastige facetten van het uitoefenen van de macht. Complotten, verraad en machtsspelletjes: hij bevindt zich in het hart van een politiek schaakspel. Elke vrijdag te bekijken, 21.00 uur.

LA QUÊTE DES VENTS
Laat je meevoeren door programmamaker Arthur de Kersauson, zoon van de bekende wereldreiziger Olivier de Kersauson. Als echte adrenaline junky reist Arthur de wereld over om te ondervinden hoe mensen in harmonie samen leven met de wind. Zes afleveringen waarin de verschillende technieken worden uitgelicht om te vechten tegen de wind, de wind te weerstaan en gebruik te maken van de wind. Elke zondag te zien, 19.30 uur.

LOULOU
(Her)ontdek het meesterwerk van Maurice Pialat, dat meerdere malen is genomineerd voor grote prijzen (Gouden Palm, César voor Beste Film). Nelly is door haar man uit huis gezet en gaat samenwonen met Loulou, een jongen die net uit de gevangenis is en op wie ze verliefd is geworden. Ze wordt al snel zwanger, maar Loulou verandert niets aan zijn marginale leven. Nelly voelt zich gekwetst door zijn houding en besluit het kind niet te houden … Uitzending op zondag 27 augustus, 21.00 uur.

TV5MONDE is te ontvangen via kanaal 500.

Lees ook:Special Isabelle Huppert op TV5MONDE
Lees ook:Omroep MAX: Lekker weertje!
Lees ook:Nelly.nl helpt Zeeuwse ouders met opvoeden
Lees ook:De grootste hitseries dit najaar direct op FOX
Lees ook:Dr. Pol terug

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>