Vader Koningin Maxima overleden

MIDDELBURG - Koningin Máxima en Koning Willem-Alexander delen met groot verdriet mee dat Jorge Horacio Zorreguieta, de vader van Koningin Máxima, afgelopen dinsdag in Buenos Aires op 89-jarige leeftijd is overleden. De heer Zorreguieta leed sinds lange tijd aan een vorm van non-Hodgkin lymfoom.

De begrafenis vindt plaats in besloten kring. Koningin Máxima, Koning Willem-Alexander en hun dochters de Prinsessen Catharina-Amalia, Alexia en Ariane zijn daarbij aanwezig. In Zeeland was het afgelopen weekeinde verontwaardiging dat het Koninklijk paar niet aanwezig was op de finale van het WK-vrouwenvoetbal. De familiegebeurtenis lijkt die afwezigheid te verklaren.

Lees ook:Waar ligt de grens?
Lees ook:Begrafenis prins Friso! UPDATE!
Lees ook:Koninklijke opening Sluiskiltunnel!
Lees ook:Koning en Koningin bedanken voor medeleven na overlijden Jorge Zorreguieta
Lees ook:Prinses Ariane jarig!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>