Bestuurder rijdt tegen verkeerspaal

SLUISKIL – Een man (31) uit Sluiskil is afgelopen donderdagmiddag  gewond geraakt bij een verkeersongeval.

De bestuurder reed rond 12.30 uur op de Hoofdweg ( N61) tegen een verkeerspaal en raakte bekneld. Het slachtoffer is door de brandweer uit de auto bevrijd. Een traumahelikopter is opgeroepen en het slachtoffer is met een ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Er waren geen andere voertuigen betrokken bij het ongeval. De politie doet onderzoek naar de toedracht. De weg is voor de hulpverlening en het onderzoek enige tijd afgesloten geweest.

Lees ook:Automobiliste gewond
Lees ook:Man (37) uit Borsele bij verkeersongeval gedood!
Lees ook:Vrouw gewond bij ongeluk
Lees ook:Gewonde bij ongeval
Lees ook:Dodelijk ongeval!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>