Herinrichting Zierikzee

ERINRICHTING SCHEEPSTIMMERDIJK START 21 AUGUSTUS 2017

ZIERIKZEE –  Gebr. Moerland B.V. start 21 augustus met de herinrichting van de Scheepstimmerdijk in Zierikzee. Het hele project wordt in twee maanden afgerond. Woningen en bedrijven blijven tijdens de werkzaamheden bereikbaar.

Zoals afgesproken in het Masterplan ’t Sas krijgt de Scheepstimmerdijk meer de functie als langzaam verkeersverbinding van en naar de binnenstad. Hiertoe worden de bestrating, verlichting en indeling van de rijbaan vernieuwd, waardoor de weg een mooie en rustige uitstraling krijg.

PLANNING

De werkzaamheden aan de Scheepstimmerdijk starten op 21 augustus 2017 ter hoogte van huisnummer 5 tot en met 35. Eind oktober 2017 zijn de werkzaamheden aan de Scheepstimmerdijk naar verwachting afgerond.

VRAGEN?

Voor vragen kunt u per e-mail contact opnemen met Gebr. Moerland B.V.

Tekening 1

Tekening 2

Lees ook:Herinrichting Zierikzee
Lees ook:Rioleringswerkzaamheden!
Lees ook:Rioleringswerkzaamheden!
Lees ook:Rioolwerkzaamheden
Lees ook:Vlissingse wegwerkzaamheden!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>