Klokhuis Onderneemt Backstage

 

MIDDELBURG – Jeugdprogramma Het Klokhuis organiseert op zaterdag 11 november ‘Het Klokhuis Backstage’: een landelijk evenement waarbij kinderen de kans krijgen om in het echt te zien hoe het er in een bedrijf aan toe gaat. Bedrijven in heel Nederland, die normaal gesloten zijn voor kinderen, openen die dag hun deuren. Van grote tot kleine bedrijven, initiatieven en ondernemingen, multinationals en zzp-ers. Van de ijsjesfabriek tot een producent van fietsen en van een ontwerpstudio tot een boekdrukkerij. Ze zoeken uiteraard ook Zeeuwse bedrijven.
 
Steeds meer kinderen beginnen een eigen onderneming. Maar hoe doe je dat eigenlijk, een bedrijf opstarten en runnen? Hoe kom je bijvoorbeeld op een idee, hoe pitch je je plan, hoe kom je aan geld en hoe maak je er een echt bedrijf van? Om antwoord te geven op deze vragen en meer, komt jeugdprogramma Het Klokhuis (NTR) dit jaar met Het Klokhuis Onderneemt: een crossmediaal project over ondernemen, dat mede mogelijk gemaakt wordt door de Kamer van Koophandel. Doel van het project is kinderen vertrouwd maken met ondernemerschap en ze te inspireren om zelf ondernemende vaardigheden te ontwikkelen.
Aanmelden voor Het Klokhuis Backstage
Wilt u kinderen én hun (groot)ouders uw bedrijf in werking laten zien, open dan ook uw deuren op 11 november! Vertel ze over uw bedrijf, uw aanpak en uw dromen. Aanmelden kan via https://Bit.ly/KH-backstage (tot uiterlijk 4 oktober 2017).
Het Klokhuis Onderneemt bestaat uit een 9-delige serie van Het Klokhuis over ondernemen, een Klokhuis-boek, een online omgeving, leuke wedstrijden en het landelijke evenement ‘Het Klokhuis Backstage’.Onderdelen project

Lees ook:Ketchupmaker in Graauw verwacht veel nieuwsgierigen tijdens Het Klokhuis Onderneemt Backstage
Lees ook:Bedrijven openen deuren voor kinderen
Lees ook:ZomerOndernemer: start een eigen bedrijf
Lees ook:Ondernemen op de Catwalk Vlissingen succesvol!
Lees ook:Zomerondernemer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>