Noord-Beveland gastheer Oosterscheldeweek

WISSENKERKE – De Oosterscheldeweek is van 2 tot en met 9 september. Dit jaar de 9e editie met als gastheer de gemeente Noord-Beveland.

Het belooft weer een mooie beleefweek! Zo kunnen bezoekers het onderwaterleven ontdekken in de vernieuwde getijdenpoelen op Neeltje Jans, of mee op snorkelexpeditie.

Nationaal Park Oosterschelde organiseert dit jaar opnieuw mooie wandeltochten langs de Oosterschelde. Tijdens de routes van 10, 15, 22 en 36 km ontdekken de deelnemers de Oosterschelde en Noord-Beveland. Verder is er onder andere een excursie naar het zeldzame groot zeegras, een speciaal meerdaags programma voor mensen met een beperking en een weekprogramma rondom de Nehalenniatempel in Colijnsplaat. Deelnemers kunnen met experts op zoek naar bijzondere vloedmerkplanten en vogels rondom de Oosterschelde.

Ook op culinair gebied valt veel te beleven: zo is er tijdens de week een streekproductenmarkt in Yerseke, een streekproductenveiling in Sint-Annaland, een Wild Wier Safari op Neeltje Jans en kunnen deelnemers genieten van de Zeeuwse Zilte Zaligheden of meedoen aan een proeverij van oesters: voor ieder wat wils!

Het complete programma is te vinden op www.np-oosterschelde.nl

Lees ook:Oosterscheldeweek nadert
Lees ook:Ontdek Nationaal Park Oosterschelde
Lees ook:Kapelle gastheer Oosterschelde week!
Lees ook:De Oosterscheldeweek!
Lees ook:Oosterscheldeweek!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>