Reimerswaal onderzoekt afvalinzameling

KRUININGEN – Reimerswaal onderzoekt hoe zij het afval de komende jaren het beste kan inzamelen.

Een gemeentewoordvoerder: “Nu zitten in het restafval nog veel grondstoffen (denk bijvoorbeeld aan groente-, fruit- en tuinafval, oud papier, kunststof verpakkingsmaterialen en drankenkartons, textiel, glas of elektrische apparaten) die gebruikt kunnen worden om nieuwe producten van te maken. Door een nieuwe manier van inzamelen willen we stimuleren dat meer afval gescheiden wordt en dus hergebruikt kan worden. In plaats van afval hebben we het dan over waardevolle grondstoffen.

We willen graag weten hoe u denkt over een andere manier van afval inzamelen. Daarom hebben we een enquête opgesteld. Uw mening wordt gebruikt bij de besluitvorming over het nieuwe afval- en grondstoffenbeleid.”

De enquête is digitaal in te vullen via www.reimerswaal.nl/enquete. Onder de inzenders van deze enquête worden 20 cadeaubonnen van € 20,00 verloot. Wij ontvangen graag uw reactie vóór 1 september 2017.

Ga naar de enquête

Lees ook:Afvalinzameling Reimerswaal
Lees ook:Beste afvalinzameling
Lees ook:Dienstverlening Reimerswaal!
Lees ook:Inspraakavond afvalinzameling
Lees ook:Containers Burgemeester Stemerdinglaan!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>