Scharrelkidsclub: unieke samenwerking IVN Natuureducatie, Terra Maris en Stayokay

OOSTKAPELLE –  Alle kinderen in Zeeland kunnen deze zomer de Zeeuwse natuur ontdekken bij Terra Maris. Weer of geen weer – met de Scharrelkidsclub viert ieder kind deze zomer elke dag een natuurfeest! IVN en Terra Maris zorgen ervoor dat kinderen met hun ouders ervaren hoe fantastisch de natuur is. Tot 25 augustus kunnen kinderen samen met hun ouders nog genieten van verschillende natuuractiviteiten. Elke dag staan er vrijwillige activiteitenbegeleiders klaar om de kinderen mee te nemen op een reis door de natuur. Iedere activiteit laat de kinderen kennis maken met een ander thema. Strand en zee bijvoorbeeld, of welke waterdiertjes er leven in de sloten en vijvers van Terra Maris. De enthousiaste vrijwilligers zijn tussen de 18 en 30 jaar oud en komen vanuit heel Nederland naar Zeeland. Stayokay Domburg zorgt voor kost en inwoning in Kasteel Westhove. Tijdens een intensief trainingsweekend hebben de vrijwilligers zelf kunnen ervaren welke geheimen de Zeeuwse natuur herbergt. Francine is begeleider en verteld enthousiast: “Ik studeer in de richting van de kust en de zee, en ik vind het geweldig om mijn kennis door te geven aan jonge kinderen.” Gezinnen kunnen aan één activiteit deelnemen, maar het is natuurlijk veel leuker om alle geheimen van de Zeeuwse natuur te ontdekken. “Het is super om te zien hoe kinderen én zelfs ouders fanatiek meedoen aan de activiteiten!” zegt begeleider Laura. “We verwachten dat veel kinderen en ouders nog een dag terugkomen.” Unieke samenwerking De Scharrelkidsclub is een unieke samenwerking tussen IVN Natuureducatie, Terra Maris en Stayokay. Kijk voor het actuele Scharrelkidsclub-programma op www.terramaris.nl

Lees ook:Scharrelkidsclub Terra Maris!
Lees ook:IVN en Terra Maris geven eerste training Scharrelkidsclub!
Lees ook:Scharrelkidsclub zoekt begeleiders!
Lees ook:Ladies high tea met Scharrellab voor kinderen!
Lees ook:IVN Slootjesdag bij Terra Maris!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>