Verkeershinder Vestingdagen

HULST – De Hulster Vestingdagen zijn  zaterdag 26 augustus en zondag 27 augustus 2017 zijn het weer Hulster Vestingdagen. Het programma kunt u vinden op www.hulstvestingstad.nl

Binnenstad afgesloten
Zowel op zaterdag 26 augustus als zondag 27 augustus 2017 is de Hulster binnenstad voor het verkeer afgesloten. De wegen die worden afgesloten zijn: Stationsweg, Gentsestraat, Grote Markt, Lange Nieuwstraat, Korte Nieuwstraat, Grote Bagijnestraat (deels), Kleine Bagijnestraat (deels), Cornelis de Vosplein, Houtmarkt, Steenstraat, Overdamstraat, Vismarkt, Bierkaaistraat, Walmolenstraat, ’s-Gravenhofplein en Frans van Waesberghestraat, Princebolwerk en Oranjebolwerk.
Deze zijn op zaterdag 26 augustus en zondag 27 augustus 2017 steeds vanaf 10.00 tot 19.00 uur afgesloten. Het ’s Gravenhofplein is op zondag 27 augustus 2017 niet afgesloten. Hier kan worden geparkeerd. Het plein kan enkel worden benaderd via de Dubbele Poort.

Daarnaast is op zaterdagavond 26 augustus 2017 – vanaf 19.00 tot 01.00 uur – het Cornelis de Vosplein afgesloten.
Tijdens de afsluiting van de binnenstad wordt in de Tuinstraat en de Kreupelstraat het éénrichtingsverkeer omgedraaid.
In verband met activiteiten op de Grote Markt, is het marktplein vanaf zaterdagochtend 26 augustus 2017 – vanaf 06.00 uur – afgesloten. Deze blijft afgesloten tot zondagavond 27 augustus 2017 om 24.00 uur.
Het ’s-Gravenhofplein wordt afgesloten op zaterdag 26 augustus 2017 vanaf 3.00 uur tot 18.00 uur.
In de afgesloten straten geldt verder een parkeerverbod en is een wegsleepregeling van kracht. Tijdens de afsluiting van de binnenstad is er in en om het centrum van Hulst een omleidingsroute van kracht.

Bewoners
Het Havenfort, het Oranjebolwerk en het Princebolwerk worden gereserveerd voor het parkeren van voertuigen van de bewoners van de binnenstad en de deelnemers aan de Hulster Vestingdagen. Bewoners kunnen op beide dagen hun auto parkeren op het Havenfort (voorbij het bruggetje) met een geldige parkeervergunning of een speciale pas. Deze kunnen zij aanvragen bij de afdeling Wonen & Werken via tel. 14 0114. Bewoners die tijdens het evenement in de binnenstad moeten zijn, kunnen – op vertoon van een geldige parkeervergunning of hierboven genoemde pas – terecht via de Dubbele Poort – Godsplein – Moervaartstraat – Nieuweweg of via de Graauwse Poort – Schuttershof – Grote Bagijnestraat – Kreupelstraat – Tuinstraat – Paardenmarkt. De binnenstad kan via  de Dubbele Poort of de Graauwse Poort weer worden verlaten.

 

Lees ook:Binnenstad afgesloten tijdens Vestingdagen Hulst!
Lees ook:Vestingdagen Hulst: Binnenstad afgesloten!
Lees ook:Verkeershinder Vestingsdagen!
Lees ook:Vervangen lichtmasten Grote Bagijnestraat!
Lees ook:Hulst beperkt bereikbaar voor vrachtverkeer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>