Werkzaamheden Broekseweg en Oude Zeedijk (N658)

SINT ANNALAND -  Dura Vermeer Infrastructuur BV Zuid West voert van 21 augustus tot 15 september in opdracht van de provincie Zeeland reconstructiewerkzaamheden uit aan de provinciale weg N658. De werkzaamheden vinden plaats op twee locaties:

·        Broekseweg, tussen Krabbenkreekweg en Bartelmeetweg

·        Oude Zeedijk, tussen Johanna Mariaweg en Veilingweg te Sint Annaland.

Op beide wegvakken wordt de wegconstructie opgebroken en opnieuw opgebouwd.

Omleiding

Om het werk uit te voeren wordt de hoofdrijbaan afgesloten in de hierboven genoemde periode.

Het verkeer wordt omgeleid via de N656 (Hiksedijk – Mareweg – Molendijk) – Molenweg – Duivekeetseweg – Hogeweg – Kadijk – N286 (Postweg) – Paasdijkweg – Bram Groenewegeweg – Langeweg – Veilingweg v.v.   De omleidingen worden met gele borden aangegeven.

 

Bereikbaarheid aangrenzende percelen

Het is niet te voorkomen dat als gevolg van deze werkzaamheden hinder zal worden ondervonden rond de bereikbaarheid van aangrenzende percelen. Er zal echter zoveel mogelijk worden gedaan om overlast voor omwonenden en bedrijven tot een minimum te beperken.

 

Afhankelijk van werk- of weersomstandigheden kunnen de data nog veranderen.

 

Lees ook:Werkzaamheden provinciale wegen!
Lees ook:Werkzaamheden N658!
Lees ook:Werkzaamheden provinciale weg N255
Lees ook:Afsluiting provinciale wegen!
Lees ook:Wegwerkzaamheden Sint Philipsland!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>