Werkzaamheden Sluizencomplex ook consequenties voor busverkeer Connexxion

TERNEUZEN – In verband met werkzaamheden aan het Sluizencomplex in Terneuzen van 19 augustus tot en met 1 september, zal het verkeer volledig gestremd zijn. Dit heeft ook consequenties voor het busvervoer.
Extra reistijd van circa 30 minuten
Voor het reizen met de bus dienen reizigers rekening te houden met ongeveer 30 minuten extra reistijd. De lijnen die hier hinder van ondervinden zijn alle lijnen die busstation Terneuzen aandoen: 1, 6, 9, 10, 20, 50, 601, 607, 645, 660.
Actuele vertrektijden en push bericht via de reisplanner app van Connexxion
Voor het plannen van een reis adviseert de vervoerder de reisplanner app van Connexxion. De app (Android en ios)  is vooral bedoeld voor onderweg. Hiermee is het vinden van de dichtstbijzijnde halte mogelijk of kan men zien wanneer de volgende bus gaat en of er actuele verstoringen zijn. Zo krijg de reiziger relevante informatie die op dat moment het meest nodig is. Het abonneren op favoriete haltes en buslijn(en) is ook mogelijk met de app. Zodra er actuele wijzigingen of verstoringen zijn, wordt een push-bericht verzonden. Hiervoor kan men de gewenste dagen en tijden waarop men deze informatie ontvangt zelf instellen. De dienstregeling is ook te raadplegen via Connexxion.nl

Lees ook:Sightseeingbus lijn 830 Connexxion rijdt aangepaste route vanwege Concert at Sea
Lees ook:Connexxion: Nieuwe dienstregeling
Lees ook:“Bustijden Connexxion sluiten aan op trein!”
Lees ook:Toeristenlijnen Connexxion ook in voor- en naseizoen
Lees ook:Treinen gaan zondag 10 oktober extreem weer testen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>