Getuigenoproep Verlaten Plaats Ongeval

AXEL- Een onbekende automobilist is zaterdagochtend rond 02.00 tegen een caravan gereden die op een parkeervak aan de Axelse Nassaustraat staat. De 38-jarige eigenaar doet aangifte van Verlaten Plaats Ongeval.

Een omstander heeft kort daarvoor een auto over een parkeerplaats aan de Markt zien scheuren en even later is de caravan aan diggelen gereden. De rechterkant heeft schade en de veroorzaker moet ook schade aan zijn auto hebben.

Getuigenoproep
Heeft u informatie over deze aanrijding? Getuigen kunnen zich via 0900 – 8844 melden. U kunt meldingen ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000) of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006 onder vermelding van zaaknummer 2017 193513.

Lees ook:Aanrijding Terneuzen
Lees ook:Fietster gewond na crash met auto
Lees ook:Opzettelijke aanrijding
Lees ook:Lichtkleurige Alfa Romeo gezocht
Lees ook:Vrouw rijdt door na aanrijding!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>