Inwonerspanel Borsele

HEINKENSZAND – “We vinden de mening en ideeën van inwoners belangrijk. We willen u dan ook graag betrekken bij het beleid en het bestuur van de gemeente Borsele”, aldus een Borselse woordvoerder.

“Met een inwonerspanel kunnen we in een vroeg stadium meningen peilen en kennis verzamelen over actuele onderwerpen. Zo kunnen we problemen gerichter aanpakken, beleid beter vormgeven en u daarmee nog beter van dienst zijn!

Doet u mee?

We nodigen u van harte uit om deel te nemen aan het inwonerspanel. Als u meedoet aan het panel, ontvangt u een paar keer per jaar een korte vragenlijst over actuele onderwerpen. Bijvoorbeeld over openingstijden, communicatie, afvalinzameling, voorzieningen of de gemeentelijke website. De onderzoeken van het inwonerspanel worden uitgevoerd door het onderzoeksbureau DUO Market Research.

Aanmelden

Wilt u meedoen? Graag! Dit kan als u inwoner bent van onze gemeente, 18 jaar of ouder bent en beschikt over e-mail. Aanmelden kan het hele jaar door. U kunt zich aanmelden voor het Inwonerspanel Borsele, door een mail te sturen naar [email protected]. U ontvangt dan een persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord om in te loggen in het systeem van DUO Market Research.

Meer info of vragen?

We hebben een aantal vragen en antwoorden verzameld. Heeft u nog andere vragen? Neem dan contact met ons op.”

Vragen en antwoorden over het inwonerspanel

Lees ook:Inwonerspanel Borsele
Lees ook:Online opiniepannel!
Lees ook:Dienstverlening: denkt u mee met het online inwonerpanel?
Lees ook:Denkt u mee met het online inwonerpanel?
Lees ook:Onderzoek Wmo!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>