Boerenontbijt voor nieuwkomers Noord-Beveland

CLIJNSPLAAT- Het Boerenontbijt voor nieuwe inwoners cab de gemeente Noord-Beveland is zaterdag 2 september in Colijnsplaat. En verzorgd door de ZLTO, Vrouwen van Nu en de gemeente Noord-Beveland.

Nieuwe inwoners die zich sinds 1 augustus 2016 op ons mooie eiland hebben gevestigd, hebben een uitnodiging ontvangen. Het ontbijt vindt plaats in Proefboerderij de Rusthoeve in Colijnsplaat van 9.00 tot 11.00 uur.

Het ontbijt is een mooie gelegenheid om andere nieuwe inwoners te ontmoeten, langs een kleine informatiemarkt te wandelen waarin lokale organisaties of ondernemers zich promoten en de bestuurders van uw gemeente te ontmoeten. Inwoners die zich tussen 1 augustus 2016 en 1 augustus 2017 hebben ingeschreven kunnen zich vóór 28 augustus aanmelden voor het ontbijt via [email protected] 

Lees ook:Boerenontbijt voor nieuwe inwoners!
Lees ook:Boerenontbijt voor nieuwe inwoners!
Lees ook:Boerenontbijt voor nieuwe inwoners!
Lees ook:Boerenontbijt voor nieuwe inwoners!
Lees ook:Noord-Beveland zet vrijwilligers en mantelzorgers in het zonnetje!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>