E-bike dag Middelburg

MIDDELBURG – Hoe blijf je veilig mobiel met de elektrische fiets? Op die vraag krijgt u antwoord als u op maandag 4 september deelneemt aan de e-bikedag op het terrein van de Cycle Hub in Middelburg.

Met de E-bike dag wordt beoogd een halt toe te roepen aan het stijgende aantal ongevallen onder fietsers. Een afwisselend dagprogramma zorgt ervoor dat u meer te weten komt over verschillende e-bikes en wat de verschillen voor u als berijder betekenen. De dag is zowel voor mensen met een elektrische fiets als voor mensen die plannen hebben om in de toekomst met een e-bike te gaan rijden.

Meld u aan door een e-mail te sturen naar: [email protected] of door te bellen naar: (0118) 64 25 56. Inschrijven kan tot en met donderdag 31 augustus. Deelname is gratis.

Er is daarnaast van 13.00 tot 15.30 uur een informatiemarkt die u kunt zonder aanmelding kunt bezoeken.

Veilig Verkeer Nederland district Zeeland organiseert deze dag in samenwerking met de Cycle Hub en Piet Voskamp uit Middelburg en met CombiComfort uit Goes.

Meer informatie: http://zeeland.vvn.nl/e-bike-training

Lees ook:Cycle Hub Ramsburg!
Lees ook:Provincie Zeeland en gemeente Middelburg openen fietstransferium!
Lees ook:Tips tegen fietsendiefstal!
Lees ook:Fietsparkeerplaats Damplein Middelburg gereed!
Lees ook:Ride for the Roses 55+!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>