Accon avm zet klant in het zonnetje

GOES – De advies- en accountantsorganisatie Accon avm, met ongeveer 45 vestigingen verspreid over het hele land, viert dit jaar haar 100-jarig jubileum. Ter gelegenheid van deze mijlpaal zet de organisatie met de ‘100 Wensen Actie’ haar klanten in het zonnetje. Hen werd begin dit jaar gevraagd een wens in te sturen. Uit alle inzendingen worden er gedurende dit jaar in totaal 100 wensen vervuld. Aanstaande dinsdag 5 september om 19:00 uur draait het om de klanten van Accon avm in regio Goes.

De ‘100 Wensen Actie’ is opgezet in samenwerking met de organisatie ‘Een Wens voor je Medemens’. Zij nemen het traject van de uitvoering van wensen op zich. De actie kent een maatschappelijk karakter en is specifiek gericht op mensen of initiatieven die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Aanstaande dinsdagavond wordt onder andere het initiatief “‘s-Heer Hendrikskinderen gaat aan tafel” gesteund met een nieuwe stoomoven om eenzame ouderen van maaltijden te kunnen blijven voorzien. Ook worden de vrijwilligers van het dorpskrantje van Ouwerkerk in de watten gelegd. Geïnteresseerden kunnen op de hoogte blijven van de actie via www.acconavm.nl/100jaar en social media. Peter Feijtel, bestuursvoorzitter Accon avm: ‘Deze actie geeft ons de gelegenheid om het hele jaar door iets moois terug te geven aan onze klanten. De wensen zijn vaak emotionele oproepen, voor soms lastige situaties. Dat we daarbij mensen helpen, past bij onze gedachte dat we altijd dichtbij mensen willen blijven staan.’

Over Accon avm
Accon avm is van oorsprong een boekhoudkantoor, opgericht in 1917, en viert dit jaar haar 100-jarig bestaan. Door de jaren heen groeide de organisatie uit tot een full-service advies-en accountantsorganisatie actief in binnen- en buitenland. Accon avm is een stichting met circa 1.000 medewerkers en ongeveer 45 bezoeklocaties. Ondernemers krijgen ruimte voor ondernemen dankzij accountancy, agrarisch en MKB bedrijfsadvies, belasting- en subsidieadvies, juridisch advies, personal finance, corporate finance en werkgeversservice. Volg ons ook opFacebook, Twitter en LinkedIn.

 

Lees ook:100-jarige Accon avm laat in Goes wensen van klanten in vervulling gaan
Lees ook:Accon avm breidt lokaal uit met Administratie- en advieskantoor De Hullu & Cornelis BV
Lees ook:Annemiek uit Goes mag gratis shoppen: Wens Het & Krijg Het!
Lees ook:Wethouder hangt eerste wens in wensboom!
Lees ook:Nieuwjaarsreceptie in Goes!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>