Bijeenkomst Smerdiek

SINT MAARTENSDIJK –  Voor alle inwoners van Sint-Maartensdijk is woensdag 13 september de bijeenkomst ‘Smerdiek op weg’ georganiseerd. De bijeenkomst gaat van start om 19.00 uur en duurt tot 22.00 uur in Dorpshuis Haestinge,  Sportlaan 2d in Sint-Maartensdijk.

Samen

Met de bijeenkomst wil de gemeente samen met de bewoners in kaart brengen welke veranderingen en/of aanpassingen er gerealiseerd kunnen worden. De inwoners krijgen volop de mogelijkheid hierin te participeren met als doel het creëren van een fijne leefomgeving. Aan de hand van verschillende gespreksleiders worden er diverse thema’s met elkaar besproken. Tijdens een tweede bijeenkomst zal er gekeken worden naar de ontwikkelingen en de behaalde resultaten.

Gezond In De Stad

‘Smerdiek op weg’ maakt deel uit van het landelijke project Gezond in de Stad. Een project dat zich richt op het verbeteren van de leefomgeving binnen een stad of dorp. Het gaat hierbij om een integrale aanpak met een link tussen de domeinen wonen, zorg, werk en inkomen. Een gezonde wijk of kern biedt voor de bewoners een veilige, beweegvriendelijke en sociale omgeving.

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met woensdag 6 september via tel. 14 0166 of via de e-mail [email protected]

 

Lees ook:Bijeenkomst Smerdiek op weg
Lees ook:Gezamenlijk spreekuur Nieuw- en Sint Joosland!
Lees ook:Spreekuur Middelburg-Zuid!
Lees ook:Buurtpreventie Sint-Maartensdijk!
Lees ook:Buurtpreventie Sint-Maartensdijk!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>