100-jarige Accon avm laat in Goes wensen van klanten in vervulling gaan

GOES  – De advies- en accountantsorganisatie Accon avm, met ongeveer 45 vestigingen verspreid over het hele land, viert dit jaar haar 100-jarig jubileum. Ter gelegenheid van deze mijlpaal zet de organisatie met de ‘100 Wensen Actie’ haar klanten in het zonnetje. Hen werd begin dit jaar gevraagd een wens in te sturen. Uit alle inzendingen worden er gedurende dit jaar in totaal 100 wensen vervuld. Afgelopen dinsdag 5 september draaide het om de klanten van Accon avm in regio West.

 

De ‘100 Wensen Actie’ is opgezet in samenwerking met de organisatie ‘Een Wens voor je Medemens’. Zij nemen het traject van de uitvoering van wensen op zich. De actie kent een maatschappelijk karakter en is specifiek gericht op mensen of initiatieven die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Peter Feijtel, bestuursvoorzitter Accon avm: ‘Deze actie geeft ons de gelegenheid om het hele jaar door iets moois terug te geven aan onze klanten. De wensen zijn vaak emotionele oproepen, voor soms lastige situaties. Dat we daarbij mensen helpen, past bij onze gedachte dat we altijd dichtbij mensen willen blijven staan.’

 

Van all-in leaseauto tot maaltijden voor ouderen
Klanten konden een wens indienen voor iemand waarvan zij denken dat diegene het nodig heeft of het verdient om in het zonnetje gezet te worden. De 43-jarige Angela is opgegeven door een begeleidster van revalidatiecentrum Revant in Terneuzen en werd dinsdagavond in de schijnwerpers gezet. Naast de progressieve ziekte waardoor ze continu pijn ervaart en wordt beperkt in haar mobiliteit, moet ze rondkomen van een klein inkomen. Haar wens is om zelf weer op pad te kunnen. Accon avm heeft dit gerealiseerd: buiten stond haar een Mini Cooper te wachten, waar ze een maand lang onbezorgd gebruik van mag maken.

Het initiatief “‘s-Heer Hendrikskinderen gaat aan tafel” ontving een steuntje in de rug in de vorm van een luxe stoomoven. Dit project – onder leiding van een groep vrijwilligers – zet zich al ruim zes jaar in voor ouderen en alleenstaanden om te voorkomen dat zij in een sociaal isolement raken. Door in de winterperiode gezamenlijk aan tafel te schuiven blijft het contact met andere dorpsbewoners warm. De keukencapaciteit wordt met gemiddeld 42 eters aardig op de proef gesteld, waardoor de nieuwe stoomoven als geroepen komt.

Over Accon avm
Accon avm is van oorsprong een boekhoudkantoor, opgericht in 1917, en viert dit jaar haar 100-jarig bestaan. Door de jaren heen groeide de organisatie uit tot een full-service advies-en accountantsorganisatie actief in binnen- en buitenland. Accon avm is een stichting met circa 1.000 medewerkers en ongeveer 45 bezoeklocaties. Ondernemers krijgen ruimte voor ondernemen dankzij accountancy, agrarisch en MKB bedrijfsadvies, belasting- en subsidieadvies, juridisch advies, personal finance, corporate finance en werkgeversservice. Volg ons ook opFacebook, Twitter en LinkedIn.

Lees ook:Accon avm zet klant in het zonnetje
Lees ook:Accon avm breidt lokaal uit met Administratie- en advieskantoor De Hullu & Cornelis BV
Lees ook:Annemiek uit Goes mag gratis shoppen: Wens Het & Krijg Het!
Lees ook:Wethouder hangt eerste wens in wensboom!
Lees ook:Tafel van Vijf met staatssecretaris Van Rijn bij WVO Zorg!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>