A58 dicht tussen Yerseke en Rilland

YERSEKE – De A58 tussen Yerseke en Rilland is tot maandag 11 september 06.00 uur en van vrijdag 15 september 21.00 uur tot maandag 18 september 06.00 uur afgesloten in de richting Bergen op Zoom. Rijkswaterstaat voert deze weekenden onderhoudswerkzaamheden uit aan de A58.

Tijdens het eerste weekend is van zaterdag 9 september 23.00 uur tot zondag 10 september 09.00 uur de A58 al afgesloten vanaf ’s-Gravenpolder.

Verkeer wordt omgeleid via de N289 en moet rekening houden met een vertraging die kan oplopen tot meer dan 30 minuten. De omleidingsroute staat met gele borden aangegeven. Ga voorbereid op reis en check de route op vanAnaarBeter.nl.

Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Lees ook:Nachtelijke afsluitingen Vlaketunnel (A58)
Lees ook:A58 tijdelijk afgesloten
Lees ook:A58 afgesloten
Lees ook:Weer werkzaamheden Vlaketunnel!
Lees ook:Onderhoudswerkzaamheden A58, N57 en N59!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>