Business to Business Beveland Recreatief in oktober

‘s HEER ARENDSKERKE – De Bevelandse gemeenten houden voor de zesde keer op rij de bijeenkomst ‘Business to Business Beveland Recreatief’ voor alle toeristische ondernemers binnen regio de Bevelanden. De bijeenkomst zal plaatsvinden op dinsdag 31 oktober in ‘s-Heer Arendskerke.

Deze bijeenkomst staat weer geheel in het teken van samenwerking. Dit jaar krijgen ondernemersverenigingen (die zich toeristisch profileren) en promotiestichtingen de ruimte om zichzelf te presenteren door middel van een korte pitch. Daarnaast presenteert het Klok’Uus hun bedrijf en is er genoeg ruimte om te netwerken onder het genot van een hapje (diner) en een drankje.

Programma

  • 15.45 Inloop Klok’Uus (Wissenkerkseweg 6, 4458 SH te ’s-Heer Arendskerke)
  • 16.00 Opening door coördinerend wethouder De Putter
  • 16.10 Pitches
  • 17.00 Rondleiding Klok’Uus
  • 18.00 Netwerken, diner, drankje

U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst door vóór 23 oktober te mailen naar [email protected]

Lees ook:Nieuwjaarsbijeenkomst Zeeland Business & Sligro
Lees ook:Ga je mee naar ‘t Klok’uus?
Lees ook:Netwerkbijeenkomst ondernemers!
Lees ook:Atos in Vlissings pand Kenniswerf…
Lees ook:Startup Academy met kennissessie: Van VAR naar DBA!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>