History vertelt over mensen

MIDDELBURG – Het digitale themakanaal HISTORY geeft een nieuw perspectief op grote gebeurtenissen. Belicht persoonlijke verhalen. Daagt je uit om na te denken, kritisch te zijn en zorgt ook voor ontspanning. HISTORY is door alle digitale kijkers van DELTA te ontvangen via kanaal 26, in HD-kwaliteit. HISTORY biedt 4 genres die de mens op unieke wijze beschrijven:

Of het nu ‘ President Obama: In his own words’ is of ‘ Last Days of the Nazis’, de documentaires op HISTORY bieden je een kijk op de wereld die je niet eerder zag. HISTORY is actueel en vertelt verhalen van het oude Egypte tot het Syrië van nu, op een intense manier gedocumenteerd.

Drama & Entertainment
Antieke wapens, oldtimers, piratenschatten…ook voorwerpen vertellen verhalen! HISTORY kent een zeer uitgebreid aanbod van drama en entertainmentshows, met een tintje historie. Black Sails, Forged in Fire, The Curse of Oak Island, American Pickers, Pawn Stars, Storage Wars, Counting Cars, HISTORY is de thuisbasis van jouw favoriete show!

Breaking history
Laat je meeslepen door de meest tot de verbeelding sprekende mensen in de geschiedenis. In Breaking History gaat men op zoek naar bewijzen die een ander perspectief bieden op een bekend verhaal. Overleefde Hitler toch? Handelde Oswald alleen toen hij JFK doodschoot? Was Jack the Ripper al lang actief voordat hij Londen onveilig maakte? Laat je verbazen …

Survival of the Fittest
Zou jij het redden, alleen in de bossen? Zou jij kunnen leven van de vossenjacht, van bomen kappen in Alaska, het jagen op krokodillen of eenden? Maak kennis met Alone, Mountain Men, Navy Seals, Swamp People, Duck Dynasty, Ice Road Truckers of Ax Men. Dit zijn pas serieuze beroepen. Kun jij het aan?

Programmering: Black Sails

Gewelddadige piraten, bloederige gevechten en zeeslagen maar ook liefde, drama en bedrog: vanaf 21 september gaat de spectaculaire dramaserie Black Sails in première bij History. De serie is losjes gebaseerd op de klassieker Treasure Island, de 19e eeuwse avonturenroman van Robert Louis Stevenson. Volg kapitein Flint en zijn beruchte bemanningsleden in zijn strijd tegen de Engelsen. Beiden partijen hopen de ander te verslaan en de wereld voor altijd te veranderen. Black Sails neemt je mee in de wrede wereld vol muiterij en verraad van de ware piraten van de Caraïben. Uitzending vanaf 21 september elke donderdag om 22.00 uur.

 

Benieuwd geworden naar Black Sails? Bekijk hier de promo.

Lees ook:Alleen op de wereld!
Lees ook:Zeilmeisje Laura Dekker met gehavende boot halverwege wereldreis!
Lees ook:Verteldag in Bibliotheek Sas van Gent en Axel!
Lees ook:VPRO-jeugdserie Alleen op de Wereld in première bij Film by the Sea!
Lees ook:Topkoks zetten Zeeuwse Black Tomato Gin op de kaart!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>