Mercuur van kade gewaaid

VLISSINGEN – Het museumschip Hr. Ms. Mercuur, die ligt aan de Vlissingse Houtkade in Het Dok, ps in de nacht van zondag op maandag van de kade afgewaaid. De Mercuur dreef hierdoor richting de Dokbrug. De gemeente heeft de Mercuur daarop vastgelegd aan de kade en de Dokbrug. Inmiddels is het schip losgemaakt van de Dokbrug en naar de kade gesleept. Zowel het schip als de kade heeft schade opgelopen.

Hoe de Mercuur losgeraakt is, is nog niet bekend

Lees ook:Hr. Ms. Mercuur in Scheldekwartier
Lees ook:Werkzaamheden openbare ruimte Zware Plaatwerkerij
Lees ook:Gewonde bij ongeval op een schip in Rilland
Lees ook:Tanker weer van strand Vlissingen getrokken
Lees ook:Vlissingen maritiem!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>