Tropische vakantiebestemming en geldprijzen voor drie Tholenaren bij Miljoenenjacht

THOLEN – Het lot was het Zeeuwse Tholen vanavond goed gezind! Maar liefst drie Tholenaren vielen in de prijzen bij tv-show‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ die afgelopn zondagavond te zien was bij RTL 4. Lenie (52) won een reischeque naar Bonaire + 1.000 euro zakgeld, buurtgenoot Tini (61) nam 10.000 euro mee naar huis en de 51-jarige Paul won 2.000 euro.

Lenie is blij verrast wanneer zij de reischeque in ontvangst neemt: “Dit voelt te gek! Wie ik mee neem naar Bonaire? Daar moet ik nog even over nadenken. Maar één ding staat vast: we gaan er ontzettend van genieten!”

Samen met buurtgenoten in de prijzen
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Lenie, Tini en Paul wonnen samen met 47 wijkgenoten uit postcodegebied 4691 een studioplek in de tv-show. Alle 500 deelnemers gingen met een Nespresso koffiezetapparaat naar huis.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Vijfhuizen
Een inwoner uit Vijfhuizen speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 159.000 euro.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 8 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Lees ook:Prijs Postcode Loterij: 42.9 miljoen in Vrouwenpolder!
Lees ook:De loterijmiljoenen van Vrouwenpolder!
Lees ook:2 ton voor Zeeuws Museum dankzij deelnemers BankGiro Loterij!
Lees ook:Zeeuws echtpaar wint 200.000 euro in Euro Loterij!
Lees ook:Miljoenen wijkfeest in Vrouwenpolder!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>