Zon en Isolatie Collectief

WISSENKERKE – Het Isolatie Collectief met ondersteuning van de gemeente Noord-Beveland is eerder deze maand van start gegaan.

Om woningeigenaren bewuster te maken over de invloeden van  energiebesparende maatregelen wordt er op woensdag 20 september om 19:30 een informatiebijeenkomst gehouden in de oude brandweerkazerne in Wissenkerke (Noordeindstraat 23). Woningeigenaren krijgen dan meer informatie en uitleg over duurzaamheid en de collectieve inkoopactie van spouwmuurisolatie en vloerisolatie. Voor meer informatie kunt u alvast op www.zonenisolatiecollectief.nl/noord-beveland kijken.

Lees ook:Voorlichtingscentrum duurzaam bouwen!
Lees ook:Voorlichtingscentrum duurzaam bouwen
Lees ook:Voorlichtingcentrum Noord-Beveland
Lees ook:Duurzaam bouwen!
Lees ook:Voorlichting duurzaam bouwen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>