Finalisten Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar

MIDDELBURG -  De drie finalisten die kans maken om Zeeuws familiebedrijf van het jaar te worden zijn bekend! Uit ruim 80 mooie nominaties zijn de volgende bedrijven door een selectiecommissie gekozen als finalisten: Sinkegroep, Saman Groep & Bliek Meesterbakkers.

De finalisten zijn geselecteerd op diverse criteria zoals bedrijfshistorie, innovatie en strategie & visie. De Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar Award wordt jaarlijks uitgereikt om een Zeeuws familiebedrijf extra in het zonnetje te zetten. De award is in het leven geroepen nadat bekend werd dat Zeeland het grootst aantal familiebedrijven van Nederland heeft en daarmee een belangrijke spil vormt voor de Zeeuwse economie. In het verleden hebben Fraanje, Paree en Omoda de award in ontvangst mogen nemen. De award wordt dit jaar georganiseerd door Zeeland Business, Baker Tilly Berk, de Zeeuwse Rabobanken en Adriaanse van der Weel advocaten. Publieksstemmen Dit jaar wordt de winnaar bepaald door een vakjury gecombineerd met publieksstemmen. De jury bestaat uit Wilhelm Verton (Omoda, winnaar vorig jaar), Roberto Floren (Neyenrode) en Jo Annes de Bat (Provincie Zeeland). Naast het juryoordeel, kan iedereen dit jaar dus zelf een stem uitbrengen op zijn of haar favoriete familiebedrijf. Uitreiking bijwonen Op maandag 2 oktober wordt in de Mythe in Goes bekend gemaakt welke finalist er vandoor gaat met de award. De award wordt ook dit jaar weer uitgereikt in de vorm van een Zeeuwse knoop van kunstenares Caroline de Ligt. De organiserende partijen stellen gezamenlijk een prijzenpakket samen ter waarde van enkele duizenden euro’s. Het bijwonen van het avondprogramma vanaf 19.00 uur met de uitreiking van de award, gevolgd door het netwerken is voor iedereen gratis toegankelijk. Aanmelden kan via http://www.zeelandbusiness.nl/zfvhj2017. Hier kunt u ook alle informatie over het evenement vinden en hoe u uw stem kunt uitbrengen.

Lees ook:Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar
Lees ook:Finalisten bekend voor Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar!
Lees ook:Omoda winnaar Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar 2016!
Lees ook:Jury bekend voor Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar Award 2017
Lees ook:Sinkegroep Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>