Vlissingse woonbeurs

Woonbeurs Vlissingen 30 september 2017

Gepubliceerd op 12 september 2017

VLISSINGEN – De gemeente Vlissingen houdt zaterdag 30 september een Woonbeurs in de Timmerfabriek van Vlissingen. Van 10.00 tot 17.00 uur kan iedereen een kijkje komen nemen om te zien wat Vlissingen allemaal aan woningen te bieden heeft. De komende jaren gaan er verschillende projecten van start voor elke doelgroep. Of u nu op zoek bent naar een huur-, koop- of recreatiewoning. Vlissingen heeft het te bieden in alle prijsklassen en op verschillende locaties.

Scheldekwartier

Grootste woningbouwlocatie in Vlissingen is natuurlijk het Scheldekwartier. De markt trekt aan en de vraag naar uniek en nieuw wonen in het centrum van de stad neemt toe. Het Scheldekwartier start het komende jaar een aantal nieuwbouwprojecten, zoals Kop van het Dok, de Ketelmakerij, Iconische Toren, de Timmerfabriek en de Broederbandbakkerij. Zo komen er huur- en koopappartementen in de binnenstad met voorzieningen en zorg om de hoek. Maar er worden ook ééngezinswoningen en appartementen gebouwd in de nieuw te ontstane Scheldewijk, waar de Singel doorgetrokken zal worden naar het Kanaal door Walcheren. En er komen recreatieappartementen met uitzicht op zee. Een zeer gevarieerd aanbod en dat allemaal in een maritieme setting, waar historie en nieuwbouw samenkomen.
Al deze projecten kunt u op de Woonbeurs nader bekijken, maar ook overige projecten die gaan spelen op het Scheldekwartier vindt u op de Woonbeurs. Zoals de nieuwe Dokbrug en het herstel van de kades. Met andere woorden, u kunt zien hoe het Scheldekwartier er in de toekomst uitziet.

Andere nieuwbouwprojecten

Daarnaast heeft Vlissingen de komende jaren meer nieuwbouwprojecten in de planning. In Oost-Souburg zal er bijvoorbeeld gestart worden met Vlugtenburg en een plan in de Kromwegesingel. In Vlissingen zelf heb je naast het Scheldekwartier, het Claverveld waarvan de woningen begin volgend jaar in de verkoop zullen gaan en Sea & City onderaan de boulevard. Deze projecten zijn allemaal te bekijken tijdens de Woonbeurs. Ook is er een stand aanwezig van het DuurzaamBouwloket.

U komt toch ook?

Bent u op zoek naar een nieuwe woning in Vlissingen of Oost-Souburg of bent u geïnteresseerd in hoe het Scheldekwartier eruit gaat zien? Kom dan zeker op 30 september langs in de Timmerfabriek. De entree is gratis.

Lees ook:Promofilm Scheldekwartier
Lees ook:Woonbeurs
Lees ook:Woonbeurs
Lees ook:Timmerfabriek Vlissingen toneel voor woonbeurs…
Lees ook:Woonbeurs!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>