Binnenkort Vrijwilligersmarkt

rijwilligersmarkt 28 september 2017

Gepubliceerd op 12 september 2017
VLISSINGEN – In één klap kennismaken met zo’n 70 Zeeuwse vrijwilligersorganisaties? Benieuwd naar wat vrijwilligerswerk u te bieden heeft? Persoonlijke ervaringen horen van vrijwilligers? Kom dan naar de Vrijwilligersmarkt op 28 september van 15.00-18.00 uur in de HZ University of Applied Sciences, Edisonweg 4 in Vlissingen.

Vrijwilligerspunt Vlissingen en vrijwilligerssteunpunt Samen Vrijwillig gaan graag met u in gesprek over uw wensen op het gebied van vrijwilligerswerk. We kunnen u direct wijzen op passende organisaties die aanwezig zijn op de Vrijwilligersmarkt en u bij hen introduceren. Ook kunt u in gesprek met reeds actieve vrijwilligers; wat levert vrijwilligerswerk hen op, of waar lopen ze juist wel eens tegenaan?
Laat u zich tijdens de Vrijwilligersmarkt inspireren en vind vrijwilligerswerk dat bij u past! Vrijwilliger zijn is leuk, je leert ervan, je ontmoet nieuwe mensen én je helpt er een ander mee.
Zie voor informatie de website van Vrijwilligerspunt Vlissingen.

Lees ook:Vrijwilligersmarkt
Lees ook:Vlissingse Vrijwilligersmarkt
Lees ook:Vrijwilligersmarkt!
Lees ook:Vrijwilligersmarkt!
Lees ook:Vrijwilligersmarkt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>