Ziggo Sport Totaal voor alle digitale tv-abonnees DELTA

MIDDELBURG - Digitale tv-abonnees van DELTA beleven van donderdag 14 tot en met maandag 18 september een lang weekend vol topsport. Alle zenders van het betaalpakket Ziggo Sport Totaal zijn vijf dagen lang te bekijken voor iedereen die digitale tv kijkt met smartcard. Klanten kijken onder andere naar de Formule 1 Grand Prix van Singapore (training, kwalificatie en de race), alle voetbalwedstrijden uit de Premier League en La Liga, Davis Cup tennis Nederland tegen Tsjechië en het golftoernooi KLM Open. Dit lange veelzijdige sportweekend is voor een brede groep klanten een uitgelezen moment om kennis te maken met dit sportpakket. De zenders van Ziggo Sport Totaal zijn te bekijken op de kanalen 631, 632, 633, 634, 635 en 636.

DELTA biedt zijn klanten meerdere gratis kijkperiodes van de verschillende digitale extra zenderpakketten. Later dit jaar komen ook kinderen en muziekliefhebbers aan bod. Klanten worden door DELTA geïnformeerd over de kijkperiodes via de nieuwsbrief. De digitale extra zenderpakketten zijn maandelijks opzegbaar.

Lees ook:Omroep Zeeland: HD kwaliteit
Lees ook:Discovery, Eurosport, TLC en ID terug
Lees ook:Eurosport pas na Olympische Winterspelen terug
Lees ook:Weer gratis naar AJAX kijken
Lees ook:Eredivisievoetbal blijft bij DELTA!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>