Vlissingen circusloos

VLISSINGEN – Ik sta in de Vlissingse Walstraat, het centrum van deze stad aan de Westerschelde en Noordzee. Ze hebben er van alles: zon, zee en strand. Maar….al een tijd geen volwaardig circus. De laatste was het Groot Kerstcircus Zeeland van Alberto Althoff en een circustheatervoorstelling in 2015. Daarom probeer ik 3 voorbijgangers hun mening te ontfutselen en vraag ze: Is het terecht dat Vlissingen circusloos is?

“Nee, dat komt door onaantrekkelijke circusterreinen buiten het centrum”, zegt Bianca Janssen. “Vlissingers houden niet van het circus”, stelt Bert Termaat. En tenslotte laat Ellen mij weten: “Er komen vast wel weer circussen.”

Lees ook:Zomer tip (7): Bezoek eens een circus!
Lees ook:Partij voor de Dieren in protest tegen Kerstcircus!
Lees ook:3x circus in Zeeland!
Lees ook:Wederom circus in Vrouwenpolder!
Lees ook:Geen aanvraag Kerstcircus Vlissingen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>