Middelburgse burgemeester Bergmann uit ziekenhuis

MIDDELBURG – “Wij zijn opgelucht u te kunnen melden dat burgemeester Bergmann het vanmorgen goed genoeg maakt om naar huis te kunnen uit het ziekenhuis”, vertelt een woordvoerder van de gemeente Middelburg zaterdamiddag.

“De burgemeester is afgelopen vrijdagavond een aantal uren buiten bewustzijn geweest, maar is daarna goed de nacht doorgekomen. Onderzoek heeft nog geen duidelijkheid gegeven over de oorzaak.

Op advies van de artsen zal burgemeester Bergmann de komende twee weken rust houden en voor drie maanden geen auto besturen. Over twee weken zal hij zijn werkzaamheden rustig aan weer op gaan pakken. De burgemeester krijgt de komende tijd nadere onderzoeken.

Zowel burgemeester Bergmann als zijn vrouw Marjolijn Bergmann laten weten heel erg opgelucht te zijn dat hij vandaag naar huis kan uit het ziekenhuis. Zij complimenteren het ADRZ met de goede en professionele zorgen gisteravond en afgelopen nacht. Ook danken zij iedereen voor alle berichten van medeleven, dat doet hen enorm goed.

In overleg met de loco-burgmeester en de overige collegeleden worden de afspraken die de burgmeester de komende tijd heeft door hen waargenomen of ze worden in overleg afgezegd. Hierover wordt iedereen die de komende tijd een afspraak met de burgemeester heeft door de gemeente benaderd.”

Lees ook:MIddelburgse burgemeester weer aan de slag
Lees ook:Harald Bergmann echt Middelburgse burgervader!
Lees ook:Installatie Middelburgse burgemeester Harald Bergmann!
Lees ook:Uitreiking getuigschrift Carnegiefonds
Lees ook:Harald Bergmann burgemeester van Middelburg!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>