Man dodelijk verongelukt

AXEL – Een 23-jarige man uit de gemeente Terneuzen is zondagochtend om het leven gekomen na een eenzijdig ongeval op de Axelse Zaamslagseweg.

Een voorbijganger meldt omstreeks 07.50 uur bij de politie dat er op de Zaamslagseweg een auto tegen een boom staat. Al snel is duidelijk dat de bestuurder de klap niet heeft overleefd. Opgeroepen hulpverleningsdiensten kunnen niets meer voor het slachtoffer betekenen.

Dak opengeknipt

Omdat de auto zo ernstig beschadigd is, heeft het enige tijd geduurd voordat het lichaam uit het voertuig kon worden gehaald. De brandweer moest er aan te pas komen om het dak van de auto te knippen, waarna het stoffelijk overschot is overgedragen aan de begrafenisondernemer.

Weg afgesloten

De politie doet onderzoek naar de oorzaak van dit ernstige ongeval. De weg zal zeker nog tot 12.30 uur afgesloten zijn.

Lees ook:2,5 uur bekneld!
Lees ook:Automobilist ernstig gewond na botsing achterop camper
Lees ook:Vrouw (18) verongelukt!
Lees ook:Dodelijk ongeval!
Lees ook:Dodelijk verkeersongeval!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>