Filipijnse Ministerie van Defensie bezoekt Medisch Centrum Hyperbare Zuurstoftherapie in ADRZ

GOES – De Health Service Command van de technische werkgroep van het Filipijnse ministerie van defensie (Armed Forces Philippines) heeft dinsdag, een bezoek gebracht aan het Medisch Centrum Hyperbare Zuurstoftherapie (MCHZ) in het ADRZ.

De elf Filipijnse hoge officieren waren op uitnodiging van IHC Hytech, de Nederlandse bouwer van de hyperbare kamer, in Nederland. Tjeerd van Rees Vellinga, medisch directeur van het MCHZ, ontving het gezelschap en heeft ze ook rondgeleid bij de spoedeisende hulp van het ziekenhuis. Het MCHZ is gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van chronische complexe wonden bij patiënten met diabetes of met klachten na bestraling van een tumor. Tevens ook voor de behandeling van duikslachtoffers na een duikongeval. Uniek aan het MCHZ is dat het centrum intramuraal is. Het MCHZ werkt nauw samen met de spoedeisende hulp en verschillende specialismen in het ADRZ.

Lees ook:Acute patiënt vanuit Den Haag naar Medisch Centrum Hyperbare Zuurstoftherapie in Goes!
Lees ook:Traumazorg ADRZ krijgt definitief status level 2!
Lees ook:ADRZ deelt kennis over de zorg voor watersporters!
Lees ook:Medisch Centrum Hyperbare Zuurstoftherapie in het ADRZ Goes biedt acuut hulp aan slachtoffers uit Botlekgebied!
Lees ook:ADRZ deelt kennis over de zorg voor watersporters!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>