Miller & Monroe in Hulst

HULST – De nieuwe fashion store Miller & Monroe opent zaterdag 23 september aan het Stationsplein 22-i in Hulst. Het betreft de voormalige vestiging van Charles Vögele. Miller & Monroe, genoemd naar het echtpaar Arthur Miller en Marilyn Monroe, is meer dan alleen een kledingzaak. Het is een plaats waar mode en gezellig samenzijn elkaar ontmoeten. Persoonlijke benadering van klanten is de hierbij de kern. De collectie voor dames en heren is betaalbaar en van kwalitatief hoogwaardig niveau. De opening wordt om 10:30 uur verricht door wethouder Diana van Damme-Fassaert.

 

“We zijn erg blij dat we onze vaste en natuurlijk ook nieuwe klanten onze nieuwe herfst- en wintercollectie kunnen aanbieden. Er is keuze uit klassieke en moderne stijlen. Voor onze vaste klanten zijn nog steeds de specifieke pasvormen verkrijgbaar. Ik weet zeker dat onze huiselijke sfeer en persoonlijke benadering de mensen gaat verrassen. Ons team heet dan ook iedereen van harte welkom met een kop koffie”, aldus Carlijn Tielen, rayonmanager bij Miller & Monroe.

 

Naast het eigen merk Miller & Monroe, worden 20 nationale en internationale merken aangeboden, waaronder de damesmerken Zerres, Clarina en Fransa en het herenmerk Lerros. De collectie is gericht op mannen en vrouwen vanaf 40 jaar. Ook grote maten zijn verkrijgbaar bij Miller & Monroe onder het label Miller & More.

 

“Onze collectie is up-to-date. Elke week krijgen we nieuwe items aangeleverd. Onze klanten kunnen dus regelmatig even een kopje koffie komen drinken om onze nieuwe items te bekijken. Onze ervaring is ook dat de vaste klanten echt regelmatig even komen buurten”, aldus Carlijn Tielen.

 

Huiselijke sfeer

Als fashion retailer wil Miller & Monroe bepalend zijn waar het gaat om waarde toevoegen aan het dagelijks leven van de klant. Toegankelijkheid en een huiselijke sfeer zijn daarbij belangrijke elementen. In de vestiging is een koffiecorner aanwezig met een makkelijke zitbank om rustig te genieten van dat kopje koffie. Even gezellig praten met een medewerkster van Miller & Monroe staat gegarandeerd op het programma.

 

Lifestyle en accessoires

Naast mode biedt Miller & Monroe ook lifestyle-artikelen van het Nederlandse merk Mica en accessoires zoals shawls, vazen en kleine meubels. Leuke artikelen om zelf in je huis te zetten of cadeau te doen. Zelfs de aankleding van de winkel is te koop, zoals kleden en stoelen. Tijdens de openingsweek krijgen de klanten krijgen een mooie shawl cadeau bij een minimale besteding van €39,99.

 

73 vestigingen in Nederland

Op 23 september worden naast de vestiging in Hulst nog 11 andere Miller & Monroe-vestigingen geopend. Eind september zullen alle 73 Miller & Monroe-winkels geopend zijn. Miller & Monroe is, net als Witteveen, onderdeel van Vidrea Retail. Beide organisaties blijven zelfstandig opereren. Wel is een deel van de Witteveen-collectie verkrijgbaar bij Miller & Monroe.

 

Miller & Monroe in Hulst is gevestigd aan het Stationsplein 22-i.

 

De openingstijden zijn:

MA 10:00-17:30

DI 09:30-17:30

WO 09:30-17:30

DO 09:30-17:30

VR 09:30-17:30

ZA 09:30-17:30

ZO 11:00-18:00

 

Tel.nr. vestiging: 0114-310362

Lees ook:Broodjes van ‘t Smoske Vlissingen dichtbij de studiebollen!
Lees ook:DELTA goedkoper!
Lees ook:DELTA verlaagt energietarieven!
Lees ook:Woonunit Zeeuwse Gronden geopend
Lees ook:Kunstuitleen Hulst!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>